Powered By Blogger

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Aapine

"Jos mää olisse jänes,
en ossais lukke.
Jestas!
Järki olis jääs!
Juhannusaamun mää paistaissi joulutortui,
opettaissi jumppa papiljoteil ja 
jyrsissi joriinijuurei,
vaik kui olis klappu kyljes:
jätä järsimät!
Voi ko joku tulis pitämä mul jööt."

Heli Laaksonen: Aapine. Otavan kirjapaino, 2013


Keväinen sää toi mukanaan kuumeen ja flunssan. Sohvan pohjalla pötköttäessä on ollut aikaa lukea ja surffailla netissä. Kirjakerhon kuukauden kirja tupsahti postilaatikkoon, juuri parahiksi. Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän vaikuttaa tarpeeksi kevyeltä ja viihdyttävältä  näin toipilaana luettavaksi.


Lehtiuutuus  Parhaat Kotiblogit oli myös positiivinen tuttavuus. Lehdessä oli teemana kodin kevät ja esittelyssä 26 kotimaista blogia. Aihepiirit oli jaettu puutarhaan, sisustukseen, ruokaan, matkaan, DIY (tee-se-itse) osuuteen. Lehdessä oli juttua jo tutuista blogeista sekä muutamia uusia  tuttavuuksia. Lehdessä oli myös hyödyllisiä vinkkejä blogin perustajille ( 7x hyvä blogi). 




Lukemisen lisäksi olen ehtinyt tuijottaa telkkarista lähes kaikki  sisustus-ja ruoka- sekä puutarhaohjelmat (useammat ohjelmat jopa kahteen kertaan nykyään niin suosittujen uusinta esitysten myötä). EDEN:ssä ( Liv ja Nelonen) alkoivat odotetut uudet jaksot. Niitä katsoessa ei voi sanoa muuta kuin että VOI KUN OLISI JO KESÄ!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti