Powered By Blogger

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lähiloma

Loman voi viettää niin monella tavalla. Loman vietto kotona on hyvä vaihtoehto mutta kotilomasella on olemassa vaara, ettei loma oikeastaan tunnu lomalta jos arki jatkuu samanlaisena kuin ennen lomaa. Monen haaveissa onkin matkustaa lomalla niin kauas kuin pippuri kasvaa. Kauas kaikesta arjesta. 

Kun aika ja rahat eivät riitä kaukomatkaan niin hyvä vaihtoehto voi löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Pienellä aika-ja rahapanoksella voi viettää virkistävän parin päivän mittaisen lähiloman. Meille sopiva kohde löytyi vain parin tunnin ajomatkan päästä. Arvaatko kaupungin? 













2 kommenttia:

  1. Hei vaan mami73, monesti olen miettinyt itsekin lomailua tuossa kaupungissa, vielä se on vain jäänyt toteuttamatta. Ehkäpä jo ensi kesänä tulisi poikettua tuossa kaupungissa vaikka pienen päivä risteilyn ja hiekkalinnojen ihailun merkeissä. Yöpyä voisi sitten naapurikaupungissa valtionhotellissa ja ihailla koski näytöstä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kaupunki tämä Lappeenranta. Ruotsin kuninkaalliset jäivät valitettavasti näkemättä mutta shoppailu Imatran Virkkukoukkusessa oli elämysmatka värien maailmaan muuten niin harmaana päivänä. Suosittelen lämpimästä, molempia kaupunkeja =)

      Poista