Powered By Blogger

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Matkalla


Odotettu kesälomamatka takana ja nyt kotona taas. Matkalaukut purettu sekä pyykit pesty. Puhelimet sekä molemmat mukana olleet kamerat täynnä toinen toisistaan hienonpia kesäkuvia. Pää vielä pyörällä kaikesta näetystä ja koetusta ja ennenkaikkea: hyvä kesälomafiilis yhä päällä. Reissu oli siis kaikin puolin onnistunut =) Kiva oli nähdä ystäviä ja sukulaisia sekä käydä katsomassa kaikki ne nostalgiset vanhat, tutut paikat sekä tutustua ihan uusiin. Aurinkokin jaksoi paistaa koko ajan. Voi kun aina olisi kesä ja loma =)

Tässä postauksessa laitan kuvia Örön saaresta. Hieno paikka! Suosittelen saaristosta sekä hiljaisuudesta  pitävälle luontoihmiselle. Kaunis kesäsää ja huikean kauniit maisemat =) Tänne on päästävä uudestaan....


Täällä ei oikeesti tullut ikävä kummallakaan tiellä =)
Nykyaikaista majoitusta historiallisella saarella

Tätä rantaa kävellessä tuli mieleen kirja "Muumipappa ja meri"


2 kommenttia:

  1. Kylläpä kuulostaa ihanalle paikalle ja minulle aivan uusi tuttavuus, vaikka paljon olemme viimeisen 25 vuoden aikana tuolla Turun saariston suunnalla matkustelleetkin. Kiitos siis todella paljon tästä vinkistä, luulenpa, että vinkkisi johtaa lomailuun tuolla kyseisellä saarella (sitten tulevina kesinä tai syksyllä).
    Lomalla on aina mukava olla, mutta kyllä kotiinkin on aina ihana palata. Kauniita ja leppoisia kesän päiviä sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aurinkoista kesää myös sinulle =) Ihanaa, kun ehdit kommentoida. Valitettavasti vastaukset aina viipyvät... Örö on avattu yleisölle viime kesänä. Saaresta löytyy hyvät nettisivut jossa tietoa majoitusvaihtoehdoista sekä saaren historiaa. Suosittelen myös Örö-olutta jota myötiin saaren putiikissa sangen edulliseen hintaan =)

      Poista