Powered By Blogger

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Loma

Aurinkoiset kelit ovat suosineet vk 10 lomalaisia =) Vielä pääsee pulkkamäkeen ja hiihtämään mutta aurinko alkaa jo pikkuhiljaa lämmittämään ja lumet alkavat sulaa pois.

Auringon lisäksi mieltä on lämmittänyt miniloma Jyväskylään perheen kanssa. (Allekirjoittaneella alkaa huomenna jo työt mutta muu perhe saa vielä jatkaa loppuviikon lomailua) Yövyimme ensimmäistä kertaa Jyväskylän naapurissa Peurungan kylpylässä. Kylpylänä paikka oli positiivinen yllätys ja sopivan lyhyen ajomatkan päässä.

Jyväskylässä tutustuimme Toivolan Vanhaan Pihaan, josta löytyi hieno kahvila Muisto sekä sympaattinen lankakauppa Titityy.

Kahvila Muisto

Ja viherpeukalona oli aivan pakko päästä Viherlandiaan =) Onneksemme taimien sesonkiaika on vasta tuloillaan -nyt selvisimme paikasta ulos vain todella järkevillä ja pienillä ostoksilla. Mukaan tarttui vain uudet kukkasakset... Söpöt vai mitä...




1 kommentti:

  1. Voi, nuo minilomat on ihania irtiottoja arjesta. Kävimme myös mieheni kanssa syksyllä minilomalla Jyväskylässä, hieno kaupunki ja ihana kävelykatu keskustassa:)
    Peurunka on minulle tuttu lapsuudesta ja nuoruudesta, jolloin kävimme siellä isovanhempieni kanssa. Meitä oli tuolloin neljä serkusta ja vietimme aina hiihtolomat yhdessä, isovanhempiemme luona. Loman kohokohta oli juurikin tuo Peurungassa käynti.
    Mukavia paikkoja siis molemmat, sekä itse Jyväskylä, että Peurunka.
    Työn iloa sinulle kun palaat sorvisi ääreen:)

    VastaaPoista