Powered By Blogger

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen

Lapsiperheen arki voi olla yllätyksiä täynnä. Juu, mutta jos rehellisiä ollaan, niin ehkä tämä tänä pääsiäisenä vaivaava vatsatauti ei ole sinällään mikään yllätys. Olemmehan sairastaneet yleensä aina jouluisin, uutena vuonna, pääsiäisenä, vappuna, juhannuksena, pikkujoulun aikaan jne. Lomien pikkutarkka etukäteen suunnittelu on siis vieläkin ihan turhaa touhua. Elämässä on niin paljon muuttuvia tekijöitä jotka vaikuttavat arkeen, että on helpompaa yrittää elää hetkessä päivä kerrallaan, kuin tehdä isoja pläänejä vapaapäiviksi.

Kun pääsiäisestä viedään hyvällä ruualla herkkuttelun ilo ja sosiaaliset suhteet rajautuvat tartuntavaaran vuoksi minimiiin,  niin jäljellä jää aikas vähän juhlan tuntua. Pientä jännitystä sen sijaan piisaa, kun teemme "lomaveikkausta" kuinka moni perheestä oksentaa, ripuloi tai on muuten huonovointinen juhlapyhien aikana vai siirtyykö sairastaminen seuraavan viikon arkipäiviin. 

Arpapeliä on perheellisen onnistunut ja leppoisa pääsiäisen vietto. Jotain iloa sentään on, nimittäin lepo. Olemme levänneet hyvin ja saaneet viettää pääsiäistä yhdessä =)

Leppoisaa Pääsiäistä Kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti