Powered By Blogger

tiistai 1. lokakuuta 2019

Lokakuussa

Tänään lokakuun ensimmäisenä päivänä sataa vettä ihan kaatamalla. Perheen koiruus nukkuu onnellisena omalla pedillään ja minä nautin hiljaisesta iltapäivästä kotona ja kuuntelen sateen ropinaa. Ihanaa olla hetki hiljaa ja antaa ajatusten tulla ja mennä...

Arki on muuttunut yhä täydemmäksi opiskelun myötä mutta samalla koen olevani onnellisempi kuin pitkiin aikoihin. On mukavaa huomata, että voi oppia vielä jotain uutta vaikka edellisistä opiskeluista on aikaa. Ja täytyy todeta, että opiskelu on hyvää vastapainoa omalle työlle. Ihan yhtä auvoa ei työn ja opiskelun yhdistäminen kuitenkaan ole ja monta asiaa on mietittävä arjessa uudelleen. Kiire on unohdettava ja keskityttävä olemassa olevaan hetkeen. Tässä kohdassa tulee mukaan mindfulness, josta olen saanut tosi paljon apua levottomaan ja stressaantuneeseen mieleen. Yksin en tästä urakasta tule selviytymään mutta onnekseni perhe on kuitenkin lupautunut ottamaan haltuun kotitöitä ja olemaan tukena tässä parin vuoden urakassa. Toivotaan siis lempeää myötätuulta tuleviin vuosiin =)

Laitan kuvia Savonlinnasta joka on tullut tutummaksi kouluni myötä. Savonlinna on sympaattinen ja kaunis kesäkaupunki, jossa kaikki palvelut on lähellä. Kuvat ovat elokuulta jolloin kaupunki on jo hiljentynyt kesäturisteista.

Hiljainen tori
Savonlinnan tunnetuin rakennus: Olavinlinna
Oopperajuhlien backstage =)
Linnan ampuma-aukko
Hyvää alkavaa lokakuuta kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti