Powered By Blogger

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Ihanat vaaleat pilvet

Saima Harmajan runosta lainattuna: ihanat vaaleat pilvet liukuvat taivaalla, hiljaa ja lumoavasti laulaa ulappa... =) Tällä viikolla on ollut aivan superhieno sää veneilyyn ja olemme tehneet päiväretkiä järvellä. Tässä siis ihania, pehmoisia pilviä sekä sinistä ulappaa ja horisonttia.



Veneilyn lisäksi olen viettänyt aikaa puutarhassa ja nauttinut kiireettömästä kotoilusta. Kevään jälkeen välttelen edelleenkin suuria ihmismassoja, matkustamista sekä julkisia tiloja. Muutama käynti paikallisiin putiikeihin on vahvistanut ajatusta siitä, että vielä ei ole aika siirtyä "normaaliin". Turvavälit ovat muisto vain, kun virukseen kyllästyneet ihmiset rynnivät alemyynteihin ja paikkaavat ilmeistä shoppailuvajetta. Toki iloitsen paikallisten yrittäjien puolesta, mutta huomioita on herättänyt ihmisten lyhyt (ja valikoiva) muisti turvallisesta liikkumisesta ja THL:n antamista ohjeista. Ei hyvä...

Minun valintani on edelleen kotoilu ja olenkin melkoisen etuoikeutettu, että saan kotoilla omalla pihalla ja puuhastella puutarhassa mielin määrin. Tänään väri on valkoinen. Ensimmäinen kuva on juhannusruususta viime viikolta, jolloin kukinta oli huipussaan.


Ja kukkia...

Tämä ruusupegonia on tuttu jo aikaisemmasta postauksesta. 

Mansikka kukkii parhaillaan. Olen istuttanut puutarhamansikkaa ja ahomansikkaa kukkien joukkoon.




Hopeahärkin kukka on pieni mutta näyttävä.


Verenpisaran kukan nuppu on ihanan valkoinen...

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille =) ja pitäkää itsestänne huolta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti