Powered By Blogger

tiistai 29. joulukuuta 2020

Shoppailua

 Tänään rohkenin kaupungille shoppailemaan ja suuntasin "täsmäostoksille" Joensuun Taitokortteliin. Kaupungilla oli todella rauhallista ja pienissä Taitokorttelin putiikeissa ei ollut tungosta.  Pop-up kauppa, Crazy Granny Designs, oli viimeistä päivää auki, joten kiirehdin puotiin ostoksille. 



Crazy Granny Desing myy omien tuotteiden lisäksi englantilaisia paperituotteita, teerasioita sekä kaikkea pientä ja kaunista. Kuvan kortti on Angela Harding:n A winter`s Tail.


Ja se päivän täsmäostos oli Crazy Granny:n hulvaton heijastin, joka on myös avainlippu-tuote. Pop-up puoti sulkeutuu tänään, mutta kauppa jatkuu netissä sekä jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.
 
En tiedä, kuinka heijastimesta saa kunnon kuvaa???

Toinen ostospaikka löytyi myös Mustosen talosta, Taitokorttelista. Mervi Patrosen piirtämät ja Joensuussa painetut kortit ovat niin kauniita, että kävin ostamassa kortteja ensi joulua varten =). Mervin putiikista, Aiku Ihana:sta, löytyy myös keramiikkaa. 


Omasta kaupungista löytyy paljon osaamista ja taitavia käsityöläisiä. Taitokortteli on jo miljöönä näkemisen arvoinen paikka ja siellä voi viettää aikaa jo pelkästään ikkunaostoksia tehden. Toivon todella, että pienyrittäjät selviävät taloudellisesti nämä tulevatkin vuodet ja voivat tuottaa meille elämyksellistä kauneutta arkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti