Powered By Blogger

torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannukseen valmistautuessa

Tänään muistin (helpon ja nopean) suolaisen leivonnaisen eli pitsapannarin. Sain tämän ohjeen jo vuosia sitten mutta ohje on ollut  unohduksissa kunnes tänään kaivoin reseptikirjani esiin ja sieltähän se löytyi.Tein siis pitsapannaria ja siitä tulikin huippu hyvää, kun laitoin päälle metvurstia, mustia oliiveja ja reilusti emmental-juustoraastetta. Muutin ohjeen gluteenittomaksi vaihtamalla 4dl vehnäjauhoja 3 dl vaaleisiin Jytte-jauhoihin.


Pitsapannari

6 dl maitoa
3 dl vaaleita Jytte-jauhoja
4 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2 rkl pitsamaustetta

Sekoitetaan aineet keskenään ja paistetaan uunipannulla 225 asteessa noin 10 min. Lisäsin pohjan päälle metvurstia, oliiveja ja juustoraastetta ja paistoin kullanruskeaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti