Powered By Blogger

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Raparperihilloketta ja paperinukkeja

Suomen suvi on lyhyt mutta vähäluminen... Kylmät säät ovat pitäneet meitä sisätiloissa ja olenkin joutunut keksimään mielekkäitä kesäpuuhia niin lapsille kuin itsellenikin... 

Olin vuosia sitten ostanut Kasvihuoneilmiöstä nostalgisia 50-luvun  paperinukkeja kummitytöille, jotka olin kyllä valitettavasti unohtanut toimittaa tyttösille. Minulla itselläni oli noin 30v. sitten samanlainen Tuhkimo-paperinukke ja olikin ihanaa löytää myynnistä vielä tuttuja nukkearkkeja. Oma lapsukaiseni kovasti ihmetteli paperinuken ideaa (alkaa olla siis jo antiikkia koko nukke-juttu...) mutta tykästyi kauniiseen nukkeen ja ihaniin nuken mekkoihin. Yksi kolea aamupäivä menikin rattoisasti paperinukkeja leikellessä ja pukiessa Tuhkimolle sieviä mekkoja. 




Pirkka-lehden ruokaohjevihkosen takasivulla on  raparperihillokkeen ohje.  Lisäsin hillokkeeseen keittämisen loppuvaiheessa kanelia ja kylläpä tulikin hyvää... Tätä on tehtävä siis lisää ja kokeiltava vaikkapa marenkipiirakan täytteenä. 



Tänä aamuna oli poikkeuksellisen aurinkoista ja pyöräilin lapsukaisen kanssa joen rantaan eväsretkelle. Hieno maisema ja hieno eväsretki -toivottavasti sää lämpenee pian niin ulkoilukin onnistuu ilman pipoa ja villahousuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti