Powered By Blogger

torstai 9. huhtikuuta 2015

Kyllä äiti osaa

Tänään Luovan Arjen PopUp-ravintolassa tarjolla:


Alkupalat:
Paprikan palasia

Pääruokalistalla:
Kylmiä kumiperunoita
Koirankarvoilla höystettyä tonnikalapihviä
Paprikan palasia (jos alkupalat jäivät väliin)

Ja Jälkiruokalistalta löytyy:
Lasten inhokkia eli sitruunarahkapiirakkaa  (Laktoositon ja Gluteeniton)
Laihaa kahvia (käy myös teenä, ei mene yöunet edes illalla nautittuna )

Tervetuloa nauttimaan =)





Ja ne reseptit:

Tonnikalapihvit (voit valmistaa myös ilman koirankarvoja) 6-8kpl

2 prk tonnikalaa öljyssä 
1 prk laktoositonta kermaviiliä
0,5-1 dl gluteenittomia korppujauhoja tai ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
mausteena sitruunanmehua ja tilliä tai sitruunapippuria

Korppujauhot ja kermaviili sekoitetaan ja annetaan turvota hetki. Valutetut tonnikalat, kananmuna ja mausteet lisätään kermaviilimassaan. Paistetaan 200-225 asteessa noin 10-15 min.


Sitruunarahkapiirakka

Pohja:
150g voita
2 dl sokeria
1 muna
1½ kaurahiutaleita
1½ vaaleita gluteenittomia jauhoja, esim. vaalea Jytte-jauho

Täyte:
2 prk sitruunarahkaa
1 kananmunaa
loraus sitruunamehua 

Paistetaan 200-225 asteessa 15-20 min niin että piirakan reunat paistuvat kullanruskeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti