Tänään Luovan Arjen PopUp-ravintolassa tarjolla:
Alkupalat:
Paprikan palasia
Pääruokalistalla:
Kylmiä kumiperunoita
Koirankarvoilla höystettyä tonnikalapihviä
Paprikan palasia (jos alkupalat jäivät väliin)
Ja Jälkiruokalistalta löytyy:
Lasten inhokkia eli sitruunarahkapiirakkaa (Laktoositon ja Gluteeniton)
Laihaa kahvia (käy myös teenä, ei mene yöunet edes illalla nautittuna )
Tervetuloa nauttimaan =)
Ja ne reseptit:
Tonnikalapihvit (voit valmistaa myös ilman koirankarvoja) 6-8kpl
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 prk laktoositonta kermaviiliä
0,5-1 dl gluteenittomia korppujauhoja tai ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
mausteena sitruunanmehua ja tilliä tai sitruunapippuria
Korppujauhot ja kermaviili sekoitetaan ja annetaan turvota hetki. Valutetut tonnikalat, kananmuna ja mausteet lisätään kermaviilimassaan. Paistetaan 200-225 asteessa noin 10-15 min.
Sitruunarahkapiirakka
Pohja:
150g voita
2 dl sokeria
1 muna
1½ kaurahiutaleita
1½ vaaleita gluteenittomia jauhoja, esim. vaalea Jytte-jauho
Täyte:
2 prk sitruunarahkaa
1 kananmunaa
loraus sitruunamehua
Paistetaan 200-225 asteessa 15-20 min niin että piirakan reunat paistuvat kullanruskeiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti