Powered By Blogger

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Very Important Person

Viikonloppu oli onnistuneesti  rok rok ja maanantaina alkoi taas arki =) Viimeiset lomaviikot ovat menossa ja nyt lomakin tuntuu jo lomalle. Siis ainakin hyvin pienissä, noin parin minuutin pätkissä. Löysin kirpparilta seinätaulun, joka kuvaa niin hyvin tämän kesän fiiliksiä että se oli ihan pakko ostaa keittiön vitriiniin.


Päivät ovat välillä suorastaan hektisiä kun arki pyörii lasten, koiran ja rakennusprojektin parissa. Vaikka minun ei tarvitsekaan itse rakentaa (luojan kiitos), niin pääsen osallistumaan muuhun rakentamisen oheistoimintaan. Olen saanut tehdä kesälomalla muitakin monipuolisia tehtäviä, joihin on kuulunut mm. seuraavia:
kokki, tarjoilija, siivooja, rakennussiivooja, maalari, varhaiskasvattaja (välillä myös naapurien lasten varhaiskasvattaja), erotuomari, syyttäjä, puolustaja, autokuski, salapoliisi, rahoittaja, tiedottaja, toiminnanohjaaja, äiti, pesulatyöntekijä, vaatehuollon vastaava, sairaanhoitaja ja sielunhoitaja. Olen siis oikeasti päässyt VIP-kerhoon =) Voiko elämältä enempää vaatia...

Ja sitten niitä oman pihan ihanuuksia. Pionit ja keijunmekko ovat ihan ykkösiä! Ja kun saisin talteen myös nämä tuoksut, niin kylläpä talvella kelpaisi kesää muistella =)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti