Powered By Blogger

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Syksyllä

Hienot ruskanvärit piristävät näitä muuten niin harmaita ja sateisia syyspäiviä. Ruskakuvia en ole päässyt vielä kuvaamaan -tässä postauksessa on siis tyydyttävä punaisen pelarguun kesän viimeisiin kukkiin  =)

Koulujen alettua aika on mennyt ihan hurjaa vauhtia eteenpäin. Uusia rutiineja harjoitellaan yhä ja pikkuhiljaa arki alkaa sujumaan supsikkaammin (=sujuvammin).

Kiireen kesytys lienee se ikuinen haaste näissä elämän ruuhkavuosissa. Keskittyminen tähän olemassa olevaan hetkeen kuulostaa hienolta ja niin itsestään selvältä asialta -käytännössä se toteuttaminen on yhä minulle hankilökohtaisesti se "mission imbossible"...

Kaupallinen yritys, joka kouluttaa meitä onnettomia(?) kiireessä hötkyileviä aikuisia keskittymään hetkeen on esimerkiksi netistä löytyvä Ceesto. Suosittelen kurkkaamaan heidän sivujaan jos asia tuntuu kiinnostavalta tai ajankohtaiselta.

Hetkeen keksittyminen, vanha tuttu kotoilu ja hyggeily (nyt niin muodikas tanskalainen juttu) linkittyvät mielestäni toisiinsa, sillä kaikilla on sama tavoite; Kiireelle ja stressille stop. Hiljennetään ja nautiskellaan elämästä.

Syksyisestä sateesta huolimatta, lempeää keskiviikkoa kaikille =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti