Powered By Blogger

tiistai 21. marraskuuta 2017

Tonttuovi ja vähän muutakin

Tänään satoi taas lunta ja toivotaan, että tämä lumi pysyisi edes muutaman viikon maassa. Ilman lunta on niin mahdottoman pimeää... Kuvan leikkimökki sai pari viikkoa sitten oman ulkovalon sekä pikkuisen kuusen terassille. Mökki kaipaa vielä havukoristeita tai jouluvaloja. Tai ehkäpä molempia.




Joulu hiipii myös talon sisätiloihin. Ensimmäinen piparisatsi on jo paistettu (ja maistettu =)) ja kodissa joka joulu vierailevaa tonttua on muistettu omalla tonttuovella. Pikkuinen ovi löytyy keittiöstä. JEE! Ovipakkaus löytyi Prismasta ja se maalattiin akryylimaalilla harmaaksi. Kranssi syntyi tuohipalasta, helmistä sekä sydänpaperinarusta. Tontun ovi kaipaa vielä kaverikseen postilaatikkoa ja portaita. Kylläpä sitten tontun kelpaa kulkea =) Värikkäät Pomponit odottavat vielä inspiraatiota ja innokasta askartelijaa. Katsotaan mitä niistä syntyy...






Muutama kuva jouluun valmistuvasta kodista. Heikki Orvolan Miranda-malja sai jouluiset valot sekä seurakseen katajan oksia. Vihreät havut miellyttävät silmää tänä vuonna ihan erityisesti.


Mukavia pikkuisia projekteja on siis suunnitteilla vastaiskuna tähän mahdottomaan kaamokseen. Hyvää ja valoisaa alkanutta viikkoa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti