Powered By Blogger

torstai 4. huhtikuuta 2019

Keväinen päivä

Tänään on paistanut aurinko ja sen myötä ilmakin on lämmennyt lähes yhdeksään plusasteeseen. Ja tämä on blogissani reaaliaikainen totuus =) Kaikki muu onkin valikoitua ja muokattua  ja siinä piileekin blogin ylläpitämisen viehätys. Totuutta voi esitellä valikoiden ja kuvien  muokkauksen myötä jopa muunnella. Joskus realistiset postaukset esim. lapsiperheen vähemmän siististä kodista tai "ei mennyt kuin strömsössa"-leivonnaisten esittely olisi virkistävää. Elämä on harvoin niin kaunista ja harmonista kuin me haluamme muille esimerkiksi täällä somessa esittää.


Mutta, koska tänään haluan keskittyä siihen elämän valoisaan puoleen niin laitan kuvia viime viikonlopulta. Kävimme keskimmäisen lapsukaisen sekä "lainalapsen" kanssa eväsretkellä Utran saaressa.



Ja koska Pääsiäinen on kevään merkittävä juhla, olen valmistautunut siihen jo hyvissä ajoin ja hankkinut LIDL:n valikoimista belgialaisia suklaamunia. Tunnustan, näitä munia ei kuvauksen jälkeen enää jäänyt kulhoon "vanhenemaan" =)


Ja tänään pääsin käymään kaupungilla ihanassa myymälässä nimeltä "Turkoosi". Mukaan tarttui hiottu ja sisältä vahattu kookoksen kuori, johon olen jo kylvänyt rairuohot kasvamaan. 
Aurinkoista ja valoisaa loppuviikkoa!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti