Powered By Blogger

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lunta



Syysloman kruunasi ensilumi, joka peitti maan runsaana täällä itäisessä suomessa. Lapset ovat laskeneet pulkalla mäkeä jo kahtena päivänä ja naapurin pienet tytöt ovat jo kaivaneet suksetkin esille ja hiihtäneet ahkerasti koko viikonlopun. Harmi, ettei tämä harmaata päivää valaiseva ihanuus kestä kauaa maassa mutta hienoa, että lapset ovat taas voineet iloita lumisista ulkoleikeistä.

Pääsimme loppuviikosta käymään mainiossa "kalakukko-kaupungissa" eli Kuopiossa ja siellä paikallisessa Ikeassa. Shoppailureissulla tarttui mukaan valkea Skold-lampaantalja. Paljon muutakin pientä ja niin tarpeellista tuli ostettua (yllätys, yllätys ) mutta tämä talja pääsi tv-huoneen rahin päälle.

Keväällä lahjaksi saatu Kartellin pöytälamppu siirtyi tällä viikolla myös tv-huonetta valaisemaan -hän onkin kiertänyt meillä jo lähes jokaisessa huoneessa mutta lopullisen paikan valitseminen on ollut hankalaa. Lamppu on niin kaunis mutta lapsiperheen arki turhan eläväistä ja liikkuvaista näin korkealle ja kevyelle pöytälampulle...

Tässä kuvia lumisateen alle jääneestä syysasterista, joka uhmaa talvista säätä kukkimalla rehevästi vaalean violeteilla kukillaan. Toinen kuva on tv-huoneen uudesta järjestyksestä.



Syysasteri


Tv-huoneen uusi lamppu
 

1 kommentti:

  1. Hei! Kysyisin tuosta asterista, onko sinulla selvinnyt se viime talvesta? Minulta kuoli koko rakas kukka ja mietin onko sen nimi syysasteri vai maatiaisasteri - niin että voisin yrittää hankkia uutta tilalle.

    VastaaPoista