Powered By Blogger

lauantai 11. tammikuuta 2014

Hyvästi Vanha Vuosi, Tervetuloa Uusi Vuosi







Uusi vuosi vaihtui maltillisesti ilman suurempia seremonioita. Kävimme ampumassa muutaman raketin läheisellä mäellä ja sen jälkeen nautimme (pikaisesti) lasilliset kuohuviiniä ja limpparia naapuriperheen ulkoterassilla. Naapureiden lapset olivat toipumassa oksennustaudista, joten uuden vuoden toivotusten jälkeen siirryimme omaan kotiin syömään nakkeja ja perunasalaattia. Unohdimme valaa tinat ja tehdä uuden vuoden lupaukset. Vuosi vaihtui kuitenkin uuteen ja loppiainen lopetti joulun.


Hieman haikeana riisuin kodin joulukoristeista ja vielä niin vihreä joulukuusi pääsi jatkamaan elämäänsä ulkona etupihan koristeena. Tontut pääsivät naftaliiniin odottamaan seuraavaa joulua. Jouluna kauniisti kukkineet amaryllikset yritän pitää hengissä kesään asti -uudessa "Oma piha 1/2014"-lehdessä oli ohjeet amaryllisten hoitoon ja kasvatukseen.


Tällä hetkellä en voi julkaista enempää kuvia, sillä bloggerin kuviensiirto-ohjelma ei toimi. Palaan asiaan kun saan taas siirrettyä kuvia blogiini. Hyvää Alkanutta Vuotta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti