Powered By Blogger

perjantai 31. tammikuuta 2014

Pakkaspäivä



Tänään on ollut taas hurjasti pakkasta mutta aurinko on onneksi paistanut koko päivän. Aamulla pakkasmittari näytti jopa -26 astetta, mutta iltapäivällä sää lauhtui -10 asteeseen. Onneksi! Iltapäivällä uskaltauduin ulos kuvaamaan talvista pihaamme. Kuvaan pääsivät takapihan "talventörröttäjät" ja  havuasetelmaan päätynyt  jääkoriste. Pakkaspäiviä on vielä luvassa, joten laitoimme  lasten kanssa uusia jääkoristeita ulos jäätymään. Tämä koriste on valkea kakkupaperi, joka on jäädytetty alumiiniseen torttuvuokaan. Kakkupaperin sijaan koristeessa voisi käyttää myös virkattua pitsiliinaa.



Posti toi eilen uuden "Unelmien Talo & Koti "-lehden ja siinä onkin ollut paljon luettavaa. Lehdessä oli juttu kahdeksan lapsen äidin, Cian, sisustamasta kodista. Cian blogi löytyy osoitteesta meillakotona.blogspot.fi. Pitääkin käydä katsomassa lisää kuvia hempeän pastellivärein sisustetusta lapsiperheen kodista. 

Tänään taas postilaatikosta löytyi Slöjd-Detaljer kevät-ja kesäluettelo 2014. Kuvastossa on kaikkea kivaa askarteluun liittyvää ja uutuutena (niin tuttua 80-lukulaista)  neonväriä =). Aiheesta lisää www.slojd-detaljer.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti