Powered By Blogger

tiistai 28. tammikuuta 2014

Vieraana Kalakukko-kaupungissa

Viikot ja etenkin viikonloput menevät ihan hurjaa vauhtia. Tällä viikolla vaihtuu tammikuu helmikuuhun. Päivät on onneksi jo pidentyneet ja vaikka lunta on vähän niin silti valoa on huomattavasti enemmän kuin ilman lumipeitettä. Olo on huomattavasti virkeämpi kuin vielä pari viikkoa sitten. 

Tekemistä ja touhua on ollut siinä määrin, etten ole ehtinyt tätä blogiani päivittämään. Minulla on ollut paljon tarinoita ja kirjoituksien aiheita mielessä, mutta niiden työstäminen on vaan jäänyt ajanpuutteen takia. No, ehkäpä joku päivä ehdin niitä tähän blogiini laittaa... Aika ja energia on mennyt ihan tavalliseen arjen pyöritykseen. Lasten ja omat harrastukset ovat taas alkaneet ja elämme  aikataulutettua arkea. 

Perhettä jo jonkin aikaa vaivannut koirakuume nousee sitä mukaa kun kevät lähestyy -haaveissa olisi spanielivauva (perheen uusi kesävauva =)).Pitääkin käydä taas katsomassa tori.fi jos siellä olisi jo tarjolla koiranpentuja tai kasvattajien yhteystietoja. Voi olla, että jossain vaiheessa kevättä "luova arki" muuttuu "söpöilevien koiranpentujen " sivustoksi =) 




Viikonloppu vietettiin Kalakukko-kaupungissa (penkki)urheilun merkeissä ja vasta sunnuntaina muistin, että minulla oli kamerakin mukana. On se niin kaunis kaupunki myös näin talvella. Ja hei, kuvat on otettu sunnuntaiaamuna klo 10 =) 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti