Powered By Blogger

torstai 27. helmikuuta 2014

Suklaakakkua ja lomatunnelmia


Tigerin värikkäät, paperiset juhlaviirit pääsivät koristamaan keittiön kattoa meidän Prinsessan synttäripäivänä =) Kiitos vaan siskolle lahjoituksesta. Viirejä ei varmaan raaskita ottaa pois vielä pitkään aikaan... Ne on niin hienot ja tekevät arjesta juhlaa =) Juu, ja saattaa käydä niin, että viirit ovat vielä juhannuksenakin esillä.

Tänään juhlistin alkavaa talvilomaa suklaakakulla. Tein ensimmäistä kertaa kakun valmiista jauhoseoksesta ja täytyy sanoa, ettei leipominen voi enää helpommaksi tulla. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton suklaakakkujauhoseos  löytyi lähimmästä s-ryhmän ruokakaupasta. Jauhoseokseen lisättiin vain kananmunaa ja juoksevaa margariinia (tai öljyä) sekä yksi soseutettu banaani ja paistettiin voidellussa ja jauhotetussa (käytin gluteenitonta korppujauhoa) kakkuvuoassa. Kakusta tuli  TOSI HYVÄÄ !! Jauhoseosta valmistaa Vuohelan Herkku. Pitänee hamstrata ruokakaappiin useampikin jauhopaketti ihan vaan "pahan päivän varalle"... 



Toivotaan talvilomalle hyviä ulkoilukelejä ja auringonpaistetta. Ehkäpä tulevalla viikolla olisi aikaa laittaa ne ensikesän kukantaimetkin kasvamaan... Katsellaan, mitä kaikkea keksitään viikon aikana =) Hyvää talvilomaa !!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti