Powered By Blogger

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesävauva

Meidän kesävauva on ollut hartaasti odotettu ja hyvin toivottu uusi perheenjäsen. Hän on suloinen, kiltti, älykäs ja vanhempiensa ylpeys. 

Kesävauva on muuttanut elämämme täysin. On ollut yövalvomisia, ruokailujen rytmitystä, lääkärissä käyntiä, rokotuskortteja, pitkiä päiväunia ja hoitovastuun jakamista perheen kesken, kasvatusoppaiden kahlaamista, kasvatuskeskusteluja, rajojen asettamista ja erinäisten erite vahinkojen siivoamista. 

Kesävauvan myötä kotimme on turvatarkastettu -kaikki onnettomuusriskiä kasvattavat esineet ja asiat on raivattu pois vauvan kulkureiteiltä. Perheenjäsenten kanssa on käyty läpi turvallisuussuunnitelmaa miten toimitaan, jos vauva karkaa, saa suuhunsa kielletyn esineen tai syö jotain myrkyllistä.




Kesävauva on tuonut elämäämme iloa ja hassuttelua sekä lisännyt hellyyttä ja huolenpitoa.

Kesävauvan hoitaminen on välillä ollut raskasta, aamuyön valvotut tunnit ovat vieneet voimia, olemme olleet väsyneitä ja ärtyneitä. Kesävauvan mieltymys ihmislihaan on aiheuttanut lukuisia kauhunhetkiä ja neulanterävät hampaat ovat saaneet paljon tuhoa aikaan. Kesävauva on saanut lisänimiä: termiitti, piraija, höpsö ja höpöliini...



Kesävauva on avannut meille uuden maailman - teemme parhaamme, jotta meidän kesävauvasta vielä kasvaisi kunnon koira.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti