Powered By Blogger

maanantai 9. marraskuuta 2015

Joko saa laittaa jouluvalot

Täällä taas, pitkästä aikaa. Isänpäivät meni ja tarkoituksena oli laittaa blogiin ihania kuvia isänpäiväkattauksesta, herkullinen ohje isänpäiväkakusta sekä tyylikkäitä tunnelmakuvia juhlapäivään stailatusta kodista. Juu, nyt kuitenkin kävi niin, että isänpäivän ruokakattaus tehtiin niin vauhdilla, että sävyyn sopivat servetit unohtuivat kokonaan, ruokailuun osallistunut väki tarvitsi ruokaa heti eikä kamera ei ehtinyt kuvauksiin ajoissa, rakkaudella leivottu Isänpäiväkakku  puolestaan meni ihan pipariksi ja vasta toinen versio kakusta pääsi tarjottavaksi asti. Ja koska valmista kakkua jouduttiin odottelemaan pidempään niin sitä enää maltettu kuvailla vaan se syötiin heti. Tyylikäs koti sen sijaan, mmhh, en taida jatkaa enää pidemmälle tätä tarinaa... Isänpäivää kuitenkin vietettiin jokseenkin perinteisin juhlamenoin ja tärkeintä lienee se, että isiä, noita arjen sankareita, muistettiin =)

Marraskuu on kuukausista julmin, tai ainakin pimein... Huh. Nyt kun isänpäivä on onnellisesti ohitettu, käyn kovaa kamppailua itseni kanssa siitä, joko saan laittaa kaikki jouluvalot esille vai vieläkö pitäisi odottaa ensimmäistä adventtia ja aloittaa kunnon joulufiilistely vasta sitten. No, tätä asiaa pohtiessa laitan kuvia viime päivistä... Valoisaa ja lempeää marraskuuta kaikille =)





2 kommenttia:

  1. Hei! Siis eihän noi jouluvalot ole mitään jouluvaloja, nehän on pimeän syksyn piristyttäjiä, joten alahan vain laittelemaan niitä valoja (jos et vielä ole laittanut). Mikäs sen ihanampaa kuin tulla iltahämärissä kotiin ja vastassa on ne miljoonat pienet valonlähteet omalla kotipihallasi. Toisinsanoen minulle jouluvalot ja kaikki lyhdyt niin ulkona kuin sisälläkin ovat se ykkösjuttu syksyssä. Tunnustaudun syksy ihmiseksi juurikin sen pimeyden ja kynttilöiden tähden. Joten, nautitaan syksystä, sen kirpeydestä, hämärästä ja niistä jouluvaloistakin:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos viestistä =) Samaa mieltä olen, joten eikun valoja virittelemään =)

    VastaaPoista