Powered By Blogger

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Keltainen



Lomatunnelmissa ollaan vaikka miehen kesäloma jo päättyikin ja hän aloitti arkisen aherruksen toimistolla. Arjen luksusta on ollut tänä aamuna se, että sain kerätä omalta pihalta marjat tuorepuuron päälle ja syödä aamupalaa terassilla perheen koiruuden pitäessä aktiivisesti seuraa (aktiivisuus tarkoittaa sitä, että hän kerjäsi herkeämättä ruokaa vieressäni ja aina välillä kävi haistelemassa terassin vierellä ilmeisesti pihalla asustavan siilin kulkureittejä ja kirmasi muuten vaan nurmikolla...).

Aamupalan jälkeen kurvasimme autolla lähilammelle uimaan ja sen jälkeen onkin ollut mukavaa viettää aikaa ilmalämpöpumpun viilentämissä sisätiloissa. Ulkona jatkuu hurja helle josta en aio valittaa lainkaan. Ehdin tarttua kameraan ja valitsin tämän päivän väriksi keltaisen =). Keltaista siis, olkaa hyvä =)

Jättipoimulehden kukinta on lähes limen värinen
Tämä karkulainen on niin kaunis että aion siirtää sen kukkapenkkiin. Pietaryrtti kukkii kauniisti mutta haju on erikoinen. Hänen paikkansa löytynee pian takapihan mäestä.

Kehäkukka valtasi kasvilavan kylväytymällä viime vuoden pudonneista kukista. Lavan reunaan mahtui onneksi vielä pieni rivi porkkanaa =) Kehäkukka on syötävä mutta rehellisesti sanoen en ole sitä vielä rohjennut maistaa...

Suurennos suikeroalpin maanpintaa myötä menevästä kukinnosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti