Powered By Blogger

torstai 4. lokakuuta 2018

Omaa ja lainattua


Päivä on auennut aurinkoisena ja kuulaana. Pakkasyö on tehnyt puutarhaan hienoa taidetta. Minulla on ensimmäinen vapaapäivä keskellä viikkoa ja jääkaapin ovessa on ollut pitkä "to do"-lista tälle päivälle. Aamuinen kävelylenkki koiran kanssa on kuitenkin saanut minut priorisoimaan päivän tehtäviä -kauniista syyspäivästä kannattaa nauttia ja säilöä syksyn herkkää kauneutta talven varalle. Kaivoin siis kameran esille ja huushollin siivouksen sijaan kuvasin huurteista pihaa. 



Tänä aamuna minua on aktiivisesti muistutettu myös leikin ja huumorin merkityksestä =) Lasten ollessa koulussa, perheen koiruus on pitänyt huolta siitä, että olen muistanut leikkiä hänen kanssaan. Arkena tämäkin asia jää vähemmälle huomiolle ja kiireessä luppiksen kanssa tehdään vain ne pakolliset hoitotoimet ja pikaiset rapsutukset. Mutta, voiko tätä  vilpitöntä pyyntöä ohittaa...


Ja luppiksen suosikkia "vetoleikkiä" aamukahvin jälkeen =) Kumpi on meistä vahvin...


Ja sitten siihen lainattuun...Tänään lisäsin omiin blogisuosikkeihin   "Kotiporstuan". Käykäähän kurkkaamassa hienon syyskoristeen tekoa =) Alla oleva kuva on lainattu sieltä. Kivoja kuvia.



Mukavaa loppuviikkoa kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti