Powered By Blogger

lauantai 31. tammikuuta 2015


Lunta, lunta ja lunta. Ulkona maan lumipeite vaan kasvaa kun uutta lunta tulee taivaan täydeltä. Tämä talvinen viikonloppu on mennyt flunssan jälkimainingeissa sisätiloissa. On siis ollut aikaa seurata blogimaailmaa ja availla uusia blogilinkkejä. Lisäsinkin nyt suosikkiblogeihini kaksi uutta  tuttavuutta: LOPPISLIV sekä FADED CHARM. Syy miksi tykästyin juuri näihin blogeihin on hyvin henkilökohtainen; blogikuvien perusteella kumpikin bloggaaja harrastaa käpyjen keräämistä  !!! WAU!! Juu, siis ihan oikeasti WAU...Sydämessä aivan läikähti, kun löysin näin uusia "sisustamisen sielunsiskoja" maailmalta (toinen asuu ruotsissa ja toinen USA:ssa).

Kerään lasten kanssa kaikenlaisia ja kaiken kokosia käpyjä askarteluun ja ihan vaan koristeeksi. Osa kävyistä maalataan spraymaalilla ja osa saa olla "ihan naturel". Meillä kävyt koristavat  keittiön lasivitriinin lasisia maljoja sekä tv-huoneen kirjahyllystä löytyy vanha akkulasi joka on täynnä mielettömän ihania ja isoja (jonkin minulle tuntemattoman mäntylajikkeen) käpyjä. Mielenkiintoista, vai mitä... Kävyt vaan ovat niin kauniita, pehmeän sävyisiä ja somia pullukoita... Tässä lainattuja kuvia mainitsemistani blogeista, käyhän sinäkin kurkkaamassa (löytyy muitakin viehättäviä sisustuskuvia kuin nämä "käpykuvat"...)






2 kommenttia:

  1. Sunnuntai huomenia täältä Villa Olavista. Samoin on meillä mennyt viikonloppu flunssan kourissa, että voikin mokoma tauti viedä ihmisestä mehut, mutta en valita. Ehkä se kroppa välillä laittaa ihmisen aloilleen, kun ei itse tajua levätä. Noista kävyistä sen verran, että pidän niistä myös. Itselleni en ole niitä vielä sisustukseen tuonut, mutta muutama kaunis sisustus kuva kamerassani odottaa pääsyä blogiini. Itselleni ne ovat niitä inspis kuvia omaan sisustukseen. Noi kopsaamasi kuvat ovat myös kauniita. Paranemisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssa-aalto jyllää, toivottavasti olet jo selättänyt mokoman taudin. Itselläni flunssaa kesti viikon verran. Huh. Mutta, kevättä kohti mennään ja lisääntyvän valon määrä tuo toivottavasti lisää energiaa =) Kevät on jo ajatuksissa sen verran että ostin ensimmäiset kesäkukkasten siemenet. Onko sinulla suunnitelmissa esikasvattaa kukkia tai hyötykasveja? Valoisaa kevättalvea!!

      Poista