Powered By Blogger

tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaisena

Tänään, loppiaisena, oli aika lopettaa joulun vietto. Loppiainen on ollut myös joululoman viimeinen lomapäivä ja hieman haikein mielin ajatukset siirtyivät jo tulevaan arkeen. Koti on riisuttu joulukoristeista ja  Muumien kaunis piparkakkutalo on hävinnyt päivän mittaan perheen pienimpien suihin. Kiitos talon taitavalle tekijälle, portaatkin maistuivat hyvin, vain narut jäivät jäljelle  =)




Uusi vuosi on alkanut reippailun merkeissä. Ensimmäset hiihtokilometrit on hiihdetty ja luistimetkin on jo kaivettu naftaliinista. Ihka ensimmäiset sukseni (ihanat punaiset) pääsevät koristamaan portaikon seinää. Onneksi omat lapsukaiset ovat saaneet hiihtää aikas paljon paremmilla välineillä kuin minä siskojeni kanssa silloin joskus, vuonna kuokka&kirves.... Puiset sukset olivat kyllä kauniit, muistan vieläkin miten ihanilta ne näyttivät ja miten ihanalle ne tuoksuivat kun isä ne tervasi (ja miten kauheasti ne lipsuivat tervauksen jälkeen, huh! ).




Kotimme on saanut muitakin punaisia kaunistuksia. Eiliseltä shoppailureissulta tarttui mukaan puutarhatonttu (terveiset siskolle, tämän tontun ostin ihan itse =) )!!! Tämä veikeä punalakki löytyi Tigeristä ja Ikeasta mukaan lähti punainen Helmer-lipasto (siitä kuvia myöhemmin). Puutarhatonttu odottelee sisätiloissa lumien sulamista ja hänen tuleva asuinpaikkansa lienee takapihalla, Muumitalon vieressä...Saas nähdä, saako tonttu kavereita vai vartioiko hän aivan yksinään pihaamme... 





Hyvää alkanutta vuotta kaikille!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti