Powered By Blogger

torstai 1. syyskuuta 2016

Ihan(an) syksyistä

Tänään huomasin ensimmäiset syksyn merkit pihan lehtipuissa... Pihlaja alkaa punertaa ja koivuissa on jo hivenen keltaista. Sää puolestaan on ollut vaihteleva, sillä saman päivän aikana on ollut kylmää&koleaa, pilvistä, aurinkoista&lämmintä sekä iltapäivään mahtui myös reippaita sadekuuroja... Nyt paistaa aurinko ja syksyinen sää on parhaimmillaan -pientä tuulta ja lähestulkoon t-paitakeliä =)

Lapset odottavat jo joulua. Myös talven kaipuuta on ilmassa. Yritin jo vähän toppuutella innokkainta joulun odottajaa näyttämällä kalenterista montako kuukautta pitää vielä odottaa joulupukkia  ja kertomalla että lumiukkojakaan ei (toivon mukaan ainakaan) vielä ensi viikolla tehdä. Innokkuus ei ota vielä laantuakseen. Aloin siis jo itsekin ajatella, että nyt on hyvä aika aloittaa joulun valmistelut keräämällä puolukkaa jouluaaton jälkiruokaa varten ja kerätä luonnosta sammalta ja varpuja joulukoristeisiin =) 

No, niin... Enempää innostumatta on ehkä vielä paikallaan harjoittaa joitakin mindfulness- harjoituksia ja keskittyä hetkeen.  Siis tähän ihanaan, aurinkoiseen ja lämpimään syysiltaan. Kaunista syyskuun alkua kaikille =) 


Luumupuun ainokainen hedelmä tänä vuonna


Herkät ja hempeät -silkkikukat kukkivat parhaillaan etupihan penkissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti