Powered By Blogger

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Joulun odotus alkaa nyt

Posti toimitti  tällä viikolla netistä tilatun ihanan kirjauutuuden: Kaunein joulu -ideoita& sisustusvinkkejä joulukotiin. Kirjan on toimittanut Ilona Pietiläinen. Kirjasta voi käydä katsomassa makupaloja Ilonan blogista: Valkoinen puutalokoti (löytyy blogilistastani) . Tästä tunnelmallisesta kirjasta on hyvä aloittaa joulun odotus =)




Viikonloppuna aamukahviseurana oli uusin Maalla-lehti, jossa oli syksyisiä tee itse-puuhaideoita sekä ihanan persoonallisia," ei niin sliipattuja" koteja. Juu, ja kun mökillä oltiin niin aamupalana voi hyvinkin olla vain kahvia ja rahkapullaa =) nam! 



Kiireettömän aamukahvin lisäksi arkeen toi luksusta H&B Home:lta ostetut Lexingtonin käsipyyhkeet. Kodin tekstiilien uusiminen on tullut taas ajankohtaiseksi ja olenkin tykästynyt näihin ihanan pehmeisiin pyyhkeisiin, joissa mielestäni hinta/laatusuhde on kohdillaan ja värit ovat ihanan raikkaat.


Ja pyyhkeiden mukana tuli Lexingtonin uusi kuvasto, josta hain inspiraatiota kodin värimaailman muutokseen. Haaveissa olisi keittiöremontti tai ainakin keittiön kaapinovien  uusiminen... Mutta, näihin tunnelmiin tänään... Hyvää alkavaa viikkoa!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti