Powered By Blogger

lauantai 22. syyskuuta 2018

Pyykkietikka

Tänään haluan mainita pyykkietikan =) Aikaisemmassa postauksessa tuossa taannoin kirjoitin mikrokuituliinan merkityksestä ja tänään haluan julistaa pyykkietikan ihanuutta. Olen lukenut pyykkietikasta jo lukuisia blogikirjoituksia ja joka kirjoituksessa etikkaa ylistettiin puhtaan pyykin takeena. Nyt siis kirjoitan omakohtaisesta kokemuksesta.

Pyykkietikan ohjeita löytyy netistä ja ihania valmiita tuotteita on markkinoilla jo monenmoisia. Tämä etikka löytyi niinkin arkisesta kaupasta kuin paikallisesta PuuIlosta. Olen nyt käyttänyt etikkaa huuhteluaineen sijaan joka koneellisessa ja testannut pyykkietikkaa yleispuhdistusaineena siivouksessa. Ja täytyy sanoa että etikka on ihan huippu tuote!! Etikan haju häviää pyykistä ja pinnoista kuivumisen aikana. Aikaisemmin tuskailin, sillä lukuisista pesuista huolimatta joihinkin tekstiileihin jäi ikävä haju mutta nyt pyykkietikalla tunkkainen haju häviää tyysti niin pyyhkeistä kuin vaatteistakin. Ihan huippu juttu!

Yleispesuaineena etikka on myös mainio. Ja mikä parasta -kemikaalien määrä siivouksessa vähenee kun voi käyttää samaa ainetta siivouksessa ja huuhteluaineena. Hajuallergisena huomaan myös miten paljon helpompaa on hengittää kun kodissa ei leijaile vahvastu hajustetut siivousaineet. Raikasta pyykkipäivää !!! Ja hyvää viikonloppua!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti