Powered By Blogger

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uusi koti vanhalle sohvalle

Järkyttävän pitkään kestäneen syysflunssan positiivisia puolia on ollut se, että on ollut pakko pysähtyä lepäämään ja hidastaa muuten tätä niin hektistä arkea. Sohvalla pötkötellessä on ollut aikaa lukea lehtiä ja olla netissä. Tutustuin taas pitkästä aikaa netin myyntipaikkaan Tori.fi ja kas kummaa, sieltähän löytyi vaikka mitä.

Niinhän siitä sitten kävi, että tällä viikolla me tarjosimme uuden kodin käytetylle (mutta ryhdikkäälle),  siniselle, kangassohvalle. Talon yläkerran valmistumisen myötä huonekalut ovat vaihtaneet ahkerasti paikkaa. Olohuoneen sohva siirtyi tv-huoneeseen ja olohuoneeseen jäi yhden sohvan vaje.

Uusi sohvamme on siisti mutta värit ovat jo hivenen kulahtaneet ja hän saikin uuden, harmaan irtopäällisen (sekin löytyi osoitteesta Tori.fi). Sohva on nyt väliaikaisesti keskellä olohuonetta (ehkä jouluna hän pääsee omalle paikalleen ).

Harmaa sohva on hyvä istua ja pestävän irtopäällisen ansiosta helppo pitää puhtaana. Ja mikä mukavinta, sohva  oli hinnaltaan tosi edullinen ( Sulo Vilenin sanontaa käyttäen: sain niin halvalla !)... Olen tosi tyytyväinen tähän hankintaan.



 
Toinen kuva on yläkerran joulukuusesta. Jokaisella lapsella on nyt oma pieni joulukuusensa ja tämä kuusi kuuluu keskimmäiselle lapselle. Kuusen takana on vanha puinen kaappi, johon olen kerännyt lasten tekemät tontut sekä vähän muitakin jouluisia juttuja.
 
Tänään on enää kuukausi jouluun... Kannattaa käydä katsomassa tanskalaisen  Claus Dalbyn sivut. Siellä on mm. ihania jouluisia kukka-asetelmia... 
 

 


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti