Powered By Blogger

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pakuriteetä ja lämmin pipo

Viikko on mennyt taas vauhdilla ja on ollut hurjaa huomata, että nyt eletään jo marraskuuta. Hei, pian on joulukuu !!! Lupasin jo syyskuussa perheelle, että aloitan perinteiset jouluvalmistelut (siis koristelut ja pipareiden leivonnan) vasta isänpäivän jälkeen. Vielä viikko ja sitten naftaliinissa odotelleet tontut ja joulupallot pääsevät esille ja valtaavat talon =)

Jouluisia kuvia odotellessa laitan kuvan ihka ensimmäisestä itse virkkaamastani piposta. Kun lapset näkivät valmiin tekeleeni, niin vanhin heistä totesi " äiti, olet sitten virkannut pipon.." Pipossa käytin jämälankoja. Harmaa lanka on Novitan Crystal ja valkea Novitan Kelo. Ja eikun uusia pipoja värkkäämään =)


Vuoden 2013 luontaistuotteeksi valittu pakuri on tämän hetkinen suosikki teeni. Luontaistuotekaupasta löytyi pakuriuute, josta saa maukasta teetä sekoittamalla ½ tl uutetta kupilliseen kuuma vettä. Itse lisään teehen vielä lusikallisen hunajaa. Tällä "ihmeitä tekevällä, luonnossa kasvavan puun tuholaisella" on väitetty olevan paljon parantavia ominaisuuksia. Pakurin väitetään auttavan esim. vatsavaivoihin sekä pakurin olevan hyvä antioksidantti. Olipa pakurin hyvät vaikutukset mitä tahansa, niin tykkään teen mausta ja pakuri onkin hyvä vaihtoehto kahville, jota juon aivan luvattoman paljon...


Puhdistamon käyttövalmis pakuriuute






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti